Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drahoš byl, je a bude více než rovným soupeřem Zemanovi, protože disponuje potenciálně více hlasy podle výsledků z prvního kola. Tyto hlasy mu musí Zeman uzmout, aby vyhrál. Proto je nucen v debatách útočit, a tak odkrývat více své hledí. Není prozatím jasné, zda Drahoš nějaké hlasy ztratil. Zaujal správně obrannou pozici.

1 0
možnosti
Foto

Opravdu Vám připadá přiléhavé přirovnání problémů kolem Čapího hnízda k sexuálnímu zneužívání žákyň učitelem?

6 2
možnosti

Mě to přijde podobné. Člověk, který ze svého postavení může ovlivnit vyšetřování a předávání důkazů, stejně jako člověk který ze svého postavení má velký vliv na oznamovatele trestného činu a navíc oba mohou páchat činnost dál a protože už nemají co ztratit, nemají ani zábrany.

0 0
možnosti
Foto

Za Jánošíka Babiše zcela určitě nepovažuji. Ale to, že ty peníze EU nebyly rozkradené a ČH slouží veřejnosti, je neoddiskutovatelný fakt.

8 2
možnosti
Foto

I77v41a78n 65R79y72c27h83t58r

25. 1. 2018 15:30

Dobrý den, jasně že slouží veřejnosti, ale v tom smyslu, že to funguje jako komerční objekt, kde veřejnost samozřejmě za jeho používání musí platit. Majitelé si tedy za dotaci EU postavili komerční komplex, pomocí něhož si nyní vydělávají peníze. Rozumím jak to myslíte, je to jistě lepší než kdyby ty peníze prostě jen zmizely někde na nějakém nedohledatelném účtě, ale i tak to není správné, tedy pokud se skutečně jedná o dotační podvod a soud to tak rozhodne. Vždyť přeci, pokud od někoho podvodem vylákám peníze, tak mne neomlouvá, že jsem pak za ně postavil třeba i útulek pro chudé. Prostě podvodem lákat peníze od někoho se nemá, a je jedno co se s těmi ukradenými penězi potom stane, i kdyby byly použity k sebevíce humánnímu nebo i dobročinnému účelu. To je můj názor.

0 0
možnosti
Foto

;-D DR AHOŠ má svých poradců dost. A snaží se fest. Je zatím křeč, frustrace a zoufalství, neb i oni vědí..., např i toto:https://www.novinky.cz/domaci/460317-novy-prezident-by-s-vladou-zamichat-nemohl-pripomnel-kysela.htmlR^

Stejně tak, pochopitelně i M.Z. ale i mnozí jiní. MZ. i s tím, a dávno, počítal. A atˇ by vyhrál, či po MDŽ byl zase v houpacím křesle na Vysočině, to není až tak důležité;-)

8 3
možnosti

Jo, popsal jste to dobře.R^ Jenomže tohle se člověk nenaučí za týden a hlavně to musí mít oddiskutováno v mnoha politických střetech. A BTW, Demagog a vy píšete o Zemanových lžích a mlžení v té diskuzi. Uveďte jeden, dva příklady.

4 1
možnosti
Foto

Co kdo kdy řekl, neřekl, či mlžil, to není vůbec podstatné, ač mnozí to za podstatné, a naivně, pokládají. Důležité je to, co kdo opravdu dělá a dělal ve své funkci, obzvláště když ví jak, a proč;-)

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS