Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kulturu tvori tradice. Zvyky, kuchyne, moda, hudba, architektura, zpusob zivota, i jazyk, nebo nabozenstvi. Na udrzovani tradic je nutna kompaktni skupina lidi, kteri maji zajem na udrzovani techto tradic a tedy kultury. Pokud takove kompaktni skupiny promichame, tradice se zacnou menit, nebo uplne vymizi. Kultura jak byla udrzovana prestava existovat.

I kdyz pripoustim, ze zmena je dulezita a ovlivnovani kultur jim pomaha rust a zlepsovat se.

Promichani kultur vsak vzdy vede k zaniku jedne, nebo vice kultur.

Vidime to ku prikladu v New Yorku. Kultury, ktere maji zajem na udrzovani tradic si vytvorili vlastni vymezene stvrte (cinska, italska, korejska, mexicka, recka...). Zbytek propadl kulturnimu mixu s mlhavym anglosaskym krestanskym zakladem na nemz stoji genericka sed mcdonaldu ci Halloweenu, ktere uz davno stratili svuj puvodni smysl puvoddnich kultur ktere je do USA prinesli.

Skracene... Multikulturalismus nici kultury a dela z nich generickou sed.

10 0
možnosti

doporučoval bych Vám před psaním čehokoliv pořádně promrskat češtinu

kulturu tvoří i jazyk

1 9
možnosti
Foto

Njn, propagátorům multi-kulti jaksi nedochází, že překážkou jejich snah je především etnická sounáležitost IMIGRANTŮ, nikoliv domácích. Přesto jejich snahy potírat tuto sounáležitost směřují právě k domácím, nikoliv přišedším. U imigrantů by totiž neuspěli....

6 0
možnosti

Jsme vytříděni: mory. hladomory, válkami apod. Ostatně kdo věděl v Africe o probíhajícím holokaustu? Asi nikdo. A když totéž třídění chce udělat v Africe Ebola, tak jí v tom zuby nehty bráníme.

3 1
možnosti
Foto

Vystihl jste to velmi dobře. Já nemyslím, že to dopadne tak špatně, jak píše pan Tondr, ale cela určitě má ten dnešní vývoj mnoho společného s "budováním komunismu".

Uvidíme, kam až to dojde, protože vývoj, jak se zdá, diverguje, místo aby konvergoval. Tedy, že se názory a chování lidových mas a vládnoucí "elity" stále více rozcházejí.

Prý to uvidíme v Eurovolbách. No, nevím. Lidé jsou přece jenom dost stádní, hlavně na Západ od nás.

Autorovi a článku karma.

6 0
možnosti

L31u32d20ě28k 39T31o73n31d51r

30. 8. 2018 10:09

Nejlepší úvahu na téma, o co jde multikulturalistům, jsem četl v blogu Oto Jurnečky:

https://jurnecka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644981

1 0
možnosti

"Jsme svědky skutečně kolosálního experimentu v rozměrech celé Západní Evropy – během pár let změnit podstatu člověka"

Ano, je to už druhý pokus. Ten první kolosální experiment v rozměrech celé Východní Evropy - změnit podstatu člověka a vytvořit z něj uvědomělého budovatele ráje na zemi, kde budou všichni bratři a všichni pracují pro blaho všech - tento experiment v různých variantách prováděli komunisté po celé 20. století. Bez výsledku. Zcela marně. Nevytvořili ani jednoho "nového člověka". Experiment skončil katastrofou. A stál miliony životů.

Teď probíhá v Evropě druhý pokus o kolosální experiment na stejném principu. Budou použity i stejné prostředky: indoktrinace, ideologické vymývání mozků "multikulti" ideologií, zastrašování, fízlování, udávání a nakonec pronásledování "třídních nepřátel" a jejich kriminalizace. Bude nová Stb, nové politické procesty, nové gulagy. Ale jejich experiment opět nevyhnutelně skončí jako ten první - nevyhnutelnou katastrofou.

Nebo jim v tom zabráníme včas?

17 0
možnosti
Foto

Ale tohle už probíhá: "stejné prostředky: indoktrinace, ideologické vymývání mozků "multikulti" ideologií, zastrašování, fízlování, udávání a nakonec pronásledování "třídních nepřátel" a jejich kriminalizace"

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS