Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V95i58l66é71m 18B23a30r37á58k

13. 10. 2018 14:10

Akorát, že oznamovací povinnost je pouze u nemnoha trestných činů. Druhá věc je, že by každý občan neměl být lhostejný.

0 0
možnosti
Foto

V tomto režimu přesahuje špehování a slídění po svobodném jedinci všechny meze. Něco takového v minulosti nebylo možné.

1 2
možnosti

Vypada to, ze jste si precetl neco vylhaneho a posilate to dal. Jen pro zajimavost GEW je zkratka Gewerkschaft Erziehung Wissenschaft, tedy odborva organizace vychovy a vedy.

0 1
možnosti

Nesouhlasím.

Jak se efektivně bránit zlu než adekvátními prostředky. Pokud nejsou adekvátní prostředky obrany k dispozici (a nebo se v rámci falešného Mirkodušínovství nevyužijí), pak se obránce nesmí divit, že dopadne velmi špatně. Vezměme příklad severoamerických indiánů, kteří proti flintám a bezohlednému vybíjení celých kmenů byli schopni nasadit pouze luky, šípy a staré pušky. Dopadli neslavně - byli buď vyvražděni nebo zavřeni do rezervací, kde v bídných podmínkách živořili. Jak by dopadli Spojenci, kdyby proti hitlerovským vojskům nasadili techniku na úrovni 19 století či první světové války? Asi bychom dnes hovořili německy a místo Junckera v Bruselu bychom měli v Berlíně ideologického potomka nějakého Hitlera. Zkrátka zlu je nutné se bránit adekvátními prostředky, jinak jsou šance na vítězství minimální.

Multikulturní zlo techniku donašečství a udavačství využívá už dlouhodobě a má ji propracovanou. Mazání nepohodlných příspěvků na internetu je normálním jevem, pronásledování a věznění ideologických oponentů multikulturalismu je taky každodenní realitou. Vzpomenete si ještě na tvrdý souboj Hatefree a Člověka v tísni o to, kdo získá štědrou dotaci na sledování internetu a nahlašování nepohodlných příspěvku. Tento typ donašečství je možno srovnat s nacistickým či komunistickým - s penězi je spojeno lidské neštěstí, pokuty, věznění, vyhazování z práce.

Jestli jsem to dobře pochopil, ADF se snaží pouze zajistit neutralitu vzdělávání. Aby nedocházelo k indoktrinaci dětí tupou ideologií multikulturalismu. Co se stane, když se veřejnost začne dovídat, jakému šílenému brainwashingu jsou vystavovány děti ve školách? Skončí učitelé vyhozeni, že propagují multikulturalismus? To sotva, ale pod palbou kritiky možná zmírní brutalitu manipulaci dětí. Rozhodně bude důsledek takového nahlášení diametrálně odlišný od případu, kdy je nahlášen učitel za postoje proti ideologii multikulturalismu. Tam je vyhození z práce bohužel (alespoň v Německu) každodenní realitou

10 0
možnosti

Toto si zaslouží extra velké plus. R^

1 0
možnosti

Z59u57z83a95n44a 66V82a75s57s

12. 10. 2018 18:01

Úplne inak by sa vyjadrovali aj politici a aj učitelia, keby vec stála tak, že "Údaj sympatizanta s AfD. Vtedy by sa šli pretrhnúť, kto skôr pochváli a vyzdvihne demokratickú hodnotu udavačstva.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS